MENU
  • “Gelukkig is een mens die wijsheid heeft gevonden, een mens die inzicht wint.” – Spreuken

  • “Wijzer: Het leven is mooi maar niet altijd gemakkelijk. Daarom geven wij levenslessen van grote wijzen door.”

  • “Educatie is het krachtigste wapen dat we kunnen gebruiken om de wereld te veranderen” – Nelson Mandela

  • “Niet omdat de dingen moeilijk zijn, durven wij niet, maar omdat wij niet durven, zijn de dingen moeilijk” – Seneca

  • “Wijzer: Alles wat je wél over het leven moet weten maar nooit hebt geleerd.”

Thema’s


Er zijn honderden levenslessen van waarde voor het leven van alle dag. Je zou erdoor overweldigd kunnen worden. Om die reden pakken wij ze aan, één voor één en dat kan jij ook doen.

Relatie met jezelf (leven vanuit je kracht)

Overal waar je gaat, neem je jezelf mee. Maar wie is “jezelf” dan en wanneer sta jij in je kracht? Wijzer organiseert een unieke Masterclass, waarin je inzichten krijgt om zowel in werk als privé vanuit je kracht te leven.
Meer informatie »

Liefdesrelaties

Van alle relaties is de partnerrelatie het meest kwetsbaar. Iedereen weet dat je moet blijven communiceren, of dat je in elkaar moet investeren. Wijzer organiseert een unieke relatietraining voor jou en je partner.
Meer informatie »

Omgaan met tegenslag

De belangrijke gebeurtenissen in je leven organiseer je niet, ze overkomen je. Tegenslag overkomt iedereen. Een Masterclass over hoe je om kunt gaan met datgene wat je niet of anders had gewild in het leven.
Meer informatie »

Ouderschap

Vader of moeder zijn is buitengewoon uitdagend. Het vormt je, daagt uit, confronteert en bevredigt. Hoog tijd voor een inspirerende, verdiepende Masterclass Ouderschap.
Meer informatie »

Moeder & Dochter

De moeder-dochter relatie is een relatie door de generaties heen, cruciaal voor je eigen vorming. Deze Wijzer-masterclass over de moeder-dochter relatie wil jullie helpen het volle potentieel van deze relatie te benutten.
Meer informatie »

Broer & Zus

De relatie met je broer(s) en zus(sen) is vol dynamiek omdat hij in elke levensfase anders is. Wijzer organiseert voor het eerst een avond om jou de inzichten te geven waardoor je deze bijzondere relatie beter begrijpt.
Meer informatie »

Agenda

Nieuwsbrief

Contact

Neem contact op